Rólunk

Sziasztok!

Mint minden mai fiatalt, minket is a vállalkozások világa vonz. És hogy kik is vagyunk mi? Hungarian Business Lab név öt egyetemistát takar, akik szeretnének becsempészni néhány érdekességet a napjaitokba magyar vállalkozásokról, de nem csak vállalkozóknak.

 

Biztosan már Te is sokszor feltetted a kérdést: Hogyan lett az ötletből egyik pillanatról a másikra elsöprő hírnév? Mi lehet a sikereik mögött meghúzó stratégia? És napjaink egyik legnagyobb dilemmája a vállalkozó szelleműeknek: vajon lehetek sikeres Magyarországon is vagy külföldön érdemesebb próbálkozni? Mint minden egyetemista, napjaink meghatározó részét töltjük online felületen, nyitottak vagyunk új és informatív, de mégsem annyira száraz tartalomfogyasztásra, és a legszűkösebb erőforrásunk az idő. Ha Te is magadra ismertél, akkor Neked szól ez a blog, amit a Budapesti Corvinus Egyetem és MAKSZ együttműködésével létrehozott projekt keretében indítunk. Célunk, hogy magyar vállalkozások sikereit, vagy sikerekre ható tényezőit osszuk meg Veletek pár percben, legyen az akár startup, akár már hatalmassá nőtt vállalat, hiszen mindenből lehet egy picit tanulni. A felsorakoztatott magyar példákon keresztül szeretnénk majd megmutatni, hogy igenis érdemes itthon is nagyot álmodni!

 

Kíváncsiak vagytok vajon mi lesz az első magyar vállalat, amiről érdekességeket hozunk Nektek?  Tartsatok velünk, és hamarosan megtudjátok! 😉

 

Üdv, HunBLab

Advertisements