Meseolvasás újragondolva- A BOOKR kids innovációja

Nagyon sok sikeres magyar vállalkozásról olvashattatok már a blogon, és megismerhettetek számtalan tehetséges fiatalt, akik bátran megvalósították álmukat. Azonban ez a mese más…

A digitális mesekönyveket gyártó start-up, a BookR, az egyik legdinamikusabban fejlődő magyar vállalkozás, számos hazai és nemzetközi elismerést kapott az elmúlt években.

A  mai gyerekeket már nem igazán lehet lekötni  hagyományos könyvekkel, hiszen a digitális világ ami körbeveszi őket, sokkal izgalmasabb. Erre épül a BookR kids alkalmazás, ami interaktívan mesél a gyerekeknek, miközben játékosan fejleszti készségeiket, vagy akár nyelvtudásukat.

Hetente újabb gyermekkönyvekkel, mesékkel színesítik a kínálatot, és a magyar mellett angol, és német nyelven is jelentetnek meg e-bookokat. A hangos könyv és a futó szöveg ötvözete segíti a gyerekek olvasási készségét, valamint megkönnyíti a memorizálást is.

Tavaly a BookR tabletet az ország játékának választották, és számos nemzetközi elismerést is elnyert a vállalkozás, többek közötta CEE lift off valamint a Women start-up competition fődíját.

A jövőben a vállalkozás vezetőjének ambiciózus tervei vannak: szeretné, ha nemzetközi piacra lépnének a termékkel, és 27 nyelven több ezer e-bookot forgalmaznának.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s