Magyar startup siker: rendkívüli lehetőség előtt áll a Bitrise

2014-ben indult útjára a Bitrise, amelynek köszönhetően a mobil alkalmazást fejlesztők élete jelentősen megkönnyebbült. A magyar fejlesztésű startup olyan szoftvert kínál, amely időt és energiát takarít meg a felhasználónak.

A világ egyik legismertebb inkubátora, az Y Combinator minden évben óriási fejlődési lehetőséget kínál a legkiválóbb ötlettel rendelkező startup-oknak. A Bitrise lett az első magyar vállalkozás, amely felvételt nyert a csapatukba. A három hónapos inkubátorprogram olyan lehetőségeket kínál, ami minden startup álma: szakmai tanácsokat kapnak, rendkívüli kapcsolati háló válik elérhetővé számukra és befektetőket is biztosítanak – mindezt a Szilícium völgyben. A Dropbox, az Airbnb és a Reddit is ezt a tanfolyamot elvégezve váltak világhírűvé és értékük ma már bőven meghaladja az egy milliárd dollárt.

y-combinator

A Bitrise egy rendkívüli lehetőséget és egyben egy hatalmas kihívást is kapott, hiszen a tech világ nagyjai mind kitüntetett figyelemmel kísérik végig az Y Combinator programjait. A vállalat már most nagyszerű sikereket ért el, hiszen olyan cégekkel dolgozik együtt, mint a Foursqaure, az Invision vagy a Product Hunt.

Itt a lehetőség a bizonyításra, és reméljük, hogy hamarosan egy újabb magyar startup válik nemzetközileg is elismertté.

 

SZE

Forrás:

http://www.forbes.hu

http://www.ycombinator.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s